top of page
  • jdtyjjy

Start schilderlessen september

Start van de schilderlessen in Groesbeek in september.


Heb je altijd al willen schilderen, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek de passie van het schilderen tijdens de schilderlessen in mijn atelier By Mariel. Ik heb al jarenlang ervaring in het lesgeven. Bij mij draait het om schilderen vanuit je eigen niveau en jou interesse. Ik probeer je op een fijne manier op weg te helpen naar je eigen schilderstijl. De lessen worden gegeven op mijn sfeervolle, inspirerende en gezellige atelier/boerderij.

Twijfel niet langer, maar kom eens langs om te zien of schilderen iets voor jou is. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of dat dit je allereerste penseelstreek is. Het fijne is dat je niet aan vaste tijden vastzit. Je kunt instromen en de lessen volgen wanneer het jou uitkomt.

Je hebt de keuze uit acrylverf en olieverf, dus je kunt ontdekken welke techniek het beste bij jou past. De lessen beginnen donderdag 14 september.

Benieuwd naar meer informatie? Neem een kijkje op mijn website www.bymariel.nl of bel Mariëlle 06-41816240.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page