top of page
home
IMG_9625.jpeg

Ik ben Mariëlle en hou van mensen, interactie, kleur en muziek.  Mijn passies zijn muziek en schilderen.  Als ik schilder zijn mensen en bloemen mijn favoriete onderwerpen.  Het beschilderen van vazen met glasverf is ook erg verslavend, de kleuren van de verf gaan hun eigen weg. Ik ben graag in Spanje en woon daar de helft van het jaar.  Daar verhuren we ook een klein huisje en zijn nut bezig met de bouw van een pipowagen.  Mijn vriendin doet de bouw en ik ga lekker struinen naar leuke spulletjes op de rommelmarkten. De inspiratie voor mijn kunst haal ik uit alles om me heen.

 

Als dirigent begeleid ik drie gezellige, kleurrijke smartlappen koren. Het is geweldig om samen te zingenen en met de verschillende muzikanten muziek te maken.

Dit jaar heb ik met een aantal mensen Kunstgroep Groesbeek opgericht, waaronder Atelier Hub  (een gezamenlijk atelier waar men werkplekken kan huren) en de Kunst en Kitschroute valt. Het is geweldig om samen te werken en elkaar te ondersteunen in onze creatieve reis.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het voortgezet speciaal onderwijs, weet ik hoe belangrijk het is om de talenten van mensen te ontdekken en te stimuleren. Daarom bied ik ook cursussen aan om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

 

Met mijn cursussen probeer ik mensen te inspireren en te motiveren om hun creativiteit te uiten. Ik geloof erin dat iedereen artistieke talenten heeft, soms moeten deze talenten alleen nog ontdekt worden.

 

Het is geweldig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en groeien. Ik vind het een eer om deel uit te maken van hun creatieve reis en ik zal er alles aan doen om hen te ondersteunen en te begeleiden.

Kortom, ik ben een kleurrijke, energieke kunstenaar (en soms een beetje gek ;) die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om creatief te zijn en anderen te inspireren. De cursussen en workshops worden gegeven in mijn atelier, voorheen een boerderij.  Met mooi weer is het buiten fijn om te werken, maar binnen is ook een fijne ruimte waar veel inspiratie te halen is. 

bottom of page