top of page

3-daagse workshop

Het leuke van de 1-2-3-daagse workshops vind ik altijd de werken die je van elkaar ziet, de ontwikkeling daarin, hoe ieder van elkaar leert en de gezelligheid die er altijd is. Vorig jaar zijn er mooie dingen gemaakt, grote schilderijen, kleine schilderijen. Sommige cursisten gingen uit hun comfortzone en zo kwamen er hele andere werken dan verwacht. Je kunt binnen werken, maar ook buiten en het buitenatelier zijn prettige plekken om te werken.

 

8 juli (vol)

10-11-12 juli (vol)

13-14-15 juli (nog 2 plekken)

17-18-19 juli (nog 4 plekken)

I dag: 70 euro

3 dagen: 185 euro 

Het is t ook mogelijk één of 2 dagen mee te doen tijdens de 3-daagse, daarvoor is in overleg beperkt plaats.

De workshop is inclusief koffie/thee, lekkers, lunch en verf. Karin verzorgt een gevarieerde lunch van verse producten met vaak een Spaans tintje. Heb je dieet wensen dan graag doorgeven.

We starten10 uur met de koffie (met iets lekkers natuurlijk) en eindigen 16.30 uur.

Je kunt deze dagen aaneengesloten werken aan een groot schilderij en/of thema. Als je ’s middags naar huis gaat laat je de spullen staan, zodat je de volgende dag weer meteen door kunt. 

 

Voorbeelden:

- Schilderen met structuur, andere materialen gebruikten zoals zand, 

- Monoprint; afdrukken maken op verschillende manieren

- Vaas beschilderen, neem je eigen oude vaas mee, uit de kringloop of koop ’n vaas bij mij.

- Schilderen zoals Andy Warholl, een portret met vlakken schilderen. Als je dat wilt, graag van tevoren de foto mailen zodat ik hem kan bewerken. 

- Bloemen schilderen, ik zal zorgen dat er een mooi boeket staat zodat je naar waarneming kunt schilderen.

- Portret acryl of olieverf (op waterbasis)

- Artjournaling,

Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren, nieuwe technieken proberen en je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Je schrijft nog steeds, maar je maakt ook schetsen, voegt foto's toe of maakt complete collages. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma's ... eigenlijk alles wat 'zichtbaar' is. Zo wordt je dagboek nog persoonlijker!

- Tas beschilderen

- Gewoon dàt schilderen wat je altijd had willen proberen te schilderen! 

bottom of page