top of page
  • Marielle

Cursussen, koren en atelierconcert starten na 28 augustus


vrolijk

De schildercursussen starten weer, zowel voor de volwassenen als de kinderen.

Nieuwe ideeën zijn weer geboren in de zomer.

Wil je meer informatie over de cursussen kijk hier!

De koren beginnen vanaf half augustus. Er staan veel nieuwe liedjes op stapel. De koorleden raad ik aan om de Sirtaki vast te gaan leren! Wil je meer over een van de koren weten klik hier!

Hieronder het liedje, succes :)

Een heel ander genre is eerste atelierconcert dit seizoen, zondag 17 september met Rian van Nieuwkuijk met o.a. franse chansons. Wil je komen geef je dan op tijd op. Het is altijd erg gezellig en naast de fijne sfeer zijn er lekker hapjes en drankjes, De entree is gratis, maar we vragen wel een bijdrage om alles te bekostigen.

Mijn website is vernieuwd, altijd leuk om te kijken. Nieuw is de 'winkel', daar kun je van alles bekijken en kopen ;)

In de zomer heb ik de tijd gehad om lekker te schilderen. Deze keer heb ik me verdiept in bloemen en planten. Vanaf nu heb ik nog anderhalve week, dus er komt nog wel wat bij. Onlangs heb ik een rol canvas gekocht, ik kan dan de doeken meenemen in het vliegtuig en ze thuis spannen. Hier in Spanje is het nu erg warm. Zo warm dat je beter in Nederland kunt zijn. Het weer heeft overal zijn charme. Vanmorgen regende het hier sinds maanden. Ik kon de druppels tellen... maar het rook heerlijk.

131 weergaven0 opmerkingen
bottom of page